Upvolt B.V.

Vacatures

UPVolt B.V. is een bedrijf gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen en bedrijfspanden.  UPVolt groeit en is continue op zoek naar nieuwe collega’s. Samen met ons team zorg jij ervoor dat Nederland zorgeloos kan profiteren van de zon. Bekijk onze vacatures. Tot bij de kennismaking!

Zonnepanelen monteur

Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de zonnepanelen bij de klant  geïnstalleerd worden.

Upvolt - Installeren

Elektromonteur
zonnepanelen

Terwijl jouw collega’s de zonnepanelen plaatsen op het dak, houd jij je bezig met de elektrische installatie van de zonnepanelen. Je installeert de omvormers, sluit de meterkast aan op de PV-installatie en je bent verantwoordelijk voor het kabeltraject.  Daarnaast assisteer je de monteurs bij het plaatsen en aansluiten van de zonnepanelen wanneer dat nodig is. Ook voor een storing draai je je hand niet om en ben je in staat deze op te lossen.

Verduurzaming
adviseur

Zet jij je in voor een duurzamere samenleving? Ondersteun mensen in het aankoop proces voor het verduurzamen van de woning. Particulieren maar ook bedrijven kunnen jouw hulp goed gebruiken. Zie jij je zelf dit doen?  Meld je dan nu aan! 

Vrijblijvend offerte aanvragen

Offerte aanvraag
Contactgegevens
Aanvraag afgerond

Binnenkort ook profiteren van duurzame oplossingen?

Vul alle gevraagde gegevens in en wij nemen kort daarna contact met u op, we bespreken samen de aanvraag en maken hem dan compleet.

Advies nodig of heb je vragen?