UPVolt is een verduurzamingsbedrijf met de doelstelling om het welzijn van haar klanten te vergroten. UPVolt is in 2020 opgericht en komt voort uit de idealen van de PWER.ME stichting. UPVolt is van mening dat iedereen kans moet hebben op een beter welzijn. Zowel de huishoudens die financieel moeilijk rondkomen, alsook de mensen die financiële welvaart ervaren, moeten een kans krijgen om eerlijk geadviseerd en behandeld te worden. Wij zijn een klein team, met oog voor de klant. 

Onze drijfveer is om mensen te helpen met verduurzaming op een manier die ‘zo goed mogelijk de natuur zelf nabootst’. Het blijkt dat op termijn dit de best werkende methode en het meest kosten efficiënt is. Onze visie is dat we energie lokaal opwekken, eventueel opslaan en te gebruiken in dezelfde vorm. Zo heeft het bijvoorbeeld onze voorkeur om geen warmte te maken uit fossiele brandstoffen, maar om warmte direct uit de zon of bodem te genereren en op te slaan. 

UPVolt hecht ook veel waarde aan het gebruik van producten de zijn ontwikkeld met een lange levensduur (25+ jaar) en daarnaast willen we dat de producten volledig gerecycled kunnen worden (100% cradle to cradle). 

Samenwerking WES22 Products

UPVolt streeft naar duurzame producten met een lange levensduur. De producten op de huidige markt, voldoen in de ogen van UPVolt niet aan dit ideaal. Wij zijn verder gaan kijken en in contact gekomen met WES22 Products. Deze Nederlandse ontwikkelaar doorontwikkeld de huidige producten met nieuwe, verbeterde technieken. 

Dankzij het gebruik van andere materialen en technieken, zijn de producten van WES22 in staat om wel te voldoen aan de duurzaamheidsidealen van UPVolt. Met dank aan de producten van WES22 (denkend aan warmtepompen, zonnepanelen, HeCo pipes, luchtbehandelingssystemen en windturbines) is UPVolt in staat om een duurzaam productaanbod aan haar klanten aan te bieden met daarbij de natuur en circulariteit op de 1e plaats. 

Samenwerking Stichting PWER.ME

UPVolt is een zusteronderneming van stichting PWER.ME. Stichting PWER.ME informeert en adviseert consumenten, coöperaties en bedrijven over onder andere de energietransitie en faciliteert verduurzaming op een overzichtelijke manier. PWER.ME begrijpt dat de situatie voor iedereen anders is en past de adviezen aan op basis van budget, beschikbare ruimte, tijd en ambitie/drijveren van de klant. PWER.ME vergemakkelijkt de overgang van welvaart naar welzijn door alle onderliggende overgangen te stimuleren. Volgens PWER.ME ervaren mensen welzijn wanneer ze deelnemen aan en invloed hebben op een duurzame leefomgeving en economie. 

IMG_58A141AA2713-1

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit

Adviseren, installeren en onderhouden

Omdat de situatie bij iedereen anders is, verdiepen wij ons in uw situatie en geven wij inzicht in de (technische) mogelijkheden die het beste bij u passen. Misschien is het verstandig om voorlopig niets te doen, alle energie zelf duurzaam op te wekken en op te slaan of iets daartussen. Wij zetten dit graag voor u op een rij. 

Met deskundig advies, kwalitatief hoogwaardige installaties en een enorme toewijding aan energie- en kostenefficiëntie, leiden we onze klanten naar een duurzame toekomst. Wij focussen op kwaliteit, recyclebaarheid en energie-onafhankelijkheid (zelfvoorzienende energieproductie en opslag). Het blijkt dat dit op termijn het meest kosten efficiënt is. 

Installeren en onderhouden

Onze installateurs hebben uitgebreide ervaring in installatietechniek en worden continu getraind om up-to-date te blijven betreffende de laatste innovaties, richtlijnen en wetgeving. Wij kunnen, indien u dat wenst, op afstand uw installatie monitoren, of jaarlijks onderhouden en/of service verlenen. 

Vrijblijvend offerte aanvragen

Offerte aanvraag
Contactgegevens
Aanvraag afgerond

Binnenkort ook profiteren van duurzame oplossingen?

Vul alle gevraagde gegevens in en wij nemen kort daarna contact met je op, we bespreken samen de aanvraag en maken hem dan compleet.

Advies nodig of heb je vragen?