Genereer warmte met onze boilers en buffervaten

Wij geven u professioneel advies en een hoogwaardige installatie door eigen monteurs.

Een warmtepomp functioneert beter als deze gekoppeld is met een buffer/boilervat. De warmtepomp hoeft zo minder hard te werken en minder cyclussen te draaien. Dit draagt positief bij aan de levensduur van de warmtepomp. Daarnaast spaart het u ook een hoop energie uit. Doordat het water warm wordt gehouden in het buffervat, hoeft er niet continu een stroom aan vers warm water aangevoerd te worden. Het type vat dat voor uw situatie geschikt is, is afhankelijk van de gebruiksdoelstellingen. Wilt u alleen uw cv-circuit verwarmen of ook uw sanitaire circuit. UPVolt helpt u bij deze keuzes en adviseert én installeert de juiste producten die passen bij uw behoefte.  

Wilt u meer informatie ontvangen over één van onze producten? Vraag via onderstaande button de datasheet en advies op. 

Wat is het verschil tussen een boiler en een buffervat?

Een buffervat is een geïsoleerd opslagvat waar je warmte in kunt opslaan. Deze warmte wordt gemaakt door bijvoorbeeld een warmtepomp. Warmte die je niet gelijk nodig hebt voor de verwarming, wordt opgeslagen in dit vat voor later gebruik. 

Een boilervat daarentegen is bedoeld voor sanitair water, bijvoorbeeld voor tijdens het douchen. Ook dit vat zorgt voor voldoende warm water als hier vraag naar is. De bouw en werking van een boilervat is ook anders, zodat de gebruiker schoon en bruikbaar sanitair (drink) water ontvangt zonder legionella of andere materialen.  

Een hygiëneboiler zorgt voor beide. Dit boilervat kan zowel sanitair als cv water opwarmen en opslaan voor later gebruik dankzij verschillende bronnen. 

Hygiëne boiler

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Warmtepomp boiler

De Aquapura RVS warmtepompboiler is de ideale oplossing voor een efficiënt en comfortabel verwarmingssysteem. Dankzij de eenvoudige montage (stekkerklaar, hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid, is deze warmtepompboiler perfect voor elke woning. Deze warmtepompboiler maakt gebruik van binnen-of buitenlucht om uw sanitair water te verwarmen.

De moderne technologie en eenvoudige bediening via display of telefoon, maken het bedienen kinderspel. Tevens kunt u –optioneel- via de app het systeem vanaf afstand in de gaten houden. Bovendien is de warmtepompboiler verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u altijd de juiste oplossing voor uw woning kunt vinden. Kies voor een efficiënt en duurzaam verwarmingssysteem met de Aquapura warmtepompboiler!

Vrijblijvend offerte aanvragen

Offerte aanvraag
Contactgegevens
Aanvraag afgerond

Binnenkort ook profiteren van duurzame oplossingen?

Vul alle gevraagde gegevens in en wij nemen kort daarna contact met u op, we bespreken samen de aanvraag en maken hem dan compleet.

Advies nodig of heb je vragen?