Upvolt B.V.

Zakelijk

Wij verzorgen een totaaloplossing voor uw onderneming

Wilt uw meer informatie over ons bedrijf of een vrijblijvend adviesgesprek? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

'Samen voor een duurzame toekomst'

SUBSIDIES EN REGELINGEN

Bent u benieuwd welke subsidies en regelingen u kunt toepassen als u investeert in duurzame bedrijfsmiddelen? Wij ondersteunen en adviseren u graag!

SCOPE 12

UPVolt installeert haar projecten volgens de SCOPE 12 normering. Deze normering wordt vanuit de meeste verzekeringen verplicht gesteld indien er meer dan 50 zonnepanelen geplaatst worden op het pand. 

Wij zijn op de hoogte van de eisen binnen deze normering en zullen de installatie ook volgens deze normen installeren. Zo bent u zeker van een (brand)veilige installatie op uw pand. Indien gewenst kunnen wij ook de keuring van uw installatie meenemen in het aanbod, zodat u dit zelf niet hoeft te regelen. 

Financiering

Financiële Lease, is een leasevorm waarbij uw onderneming het object, zonnepanelen op de balans mag activeren en afschrijven (economisch eigenaar). Dat heeft als voordeel dat u dezelfde rechten hebt als in de situatie waar u koper bent van een object. Bovendien kunt u eenvoudig calculeren vanwege de vaste rente en vaste kosten. Bij deze leasevorm kunt u maximaal 100% financieren. Na betaling van alle termijnen verkrijgt uw onderneming na het voldoen van een symbolische koopoptie het juridisch eigendom van de bank.

Leasen is een slimme manier om uw zonnepanelen te financieren

Bijvoorbeeld als u budgettaire beperkingen heeft of indien u extra productiecapaciteit nodig heeft zonder dat het extra beslag mag leggen op eigen liquiditeit of kredietruimte.

Het grote voordeel van leasing is dat uw liquiditeitspositie intact blijft voor uw kernactiviteiten. Kortom: UPVolt Leaseplan is een slimme manier om de aanschaf te realiseren.

De belangrijkste voordelen

  • 100% financiering van het investeringsbedrag;
  • Geen eigen (hoge) investeringskosten;
  • Liquiditeitspositie blijft intact;
  • Biedt financiële ruimte om te ondernemen;
  • In sommige gevallen maximale investeringsaftrek mogelijk;
  • Geeft mogelijk fiscale voordelen;
  • Eenvoudig, snel en op een prettige manier geregeld.

U heeft interesse in ons Leaseplan?

Neem vrijblijvend contact met ons op en de kredietspecialisten van Leenattent leggen u graag alle voordelen van Financial Lease uit.

Ga naar onderstaande button voor een vrijblijvende offerte en zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een Financial Lease offerte op maat.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Offerte aanvraag
Contactgegevens
Aanvraag afgerond

Binnenkort ook profiteren van duurzame oplossingen?

Vul alle gevraagde gegevens in en wij nemen kort daarna contact met u op, we bespreken samen de aanvraag en maken hem dan compleet.

Advies nodig of heb je vragen?