Upvolt B.V.

Zakelijk

UPVolt Leaseplan

U wilt uw bedrijfspand verduurzamen, maar niet uw eigen liquide middelen aanspreken?

Wij hebben voor u het UPVolt Leaseplan ontwikkelt op basis van Financial Lease.

U heeft interesse in ons Leaseplan?

Neem vrijblijvend contact met ons op en de kredietspecialisten van Leenattent leggen u graag alle voordelen van Financial Lease uit.

Financiële Lease

Financiële Lease, is een leasevorm waarbij uw onderneming het object, zonnepanelen op de balans mag activeren en afschrijven (economisch eigenaar). Dat heeft als voordeel dat u dezelfde rechten hebt als in de situatie waar u koper bent van een object. Bovendien kunt u eenvoudig calculeren vanwege de vaste rente en vaste kosten. Bij deze leasevorm kunt u maximaal 100% financieren. Na betaling van alle termijnen verkrijgt uw onderneming na het voldoen van een symbolische koopoptie het juridisch eigendom van de bank.

Leasen is een slimme manier om uw zonnepanelen te financieren

Bijvoorbeeld als u budgettaire beperkingen heeft of indien u extra productiecapaciteit nodig heeft zonder dat het extra beslag mag leggen op eigen liquiditeit of kredietruimte.

Het grote voordeel van leasing is dat uw liquiditeitspositie intact blijft voor uw kernactiviteiten. Kortom: UPVolt Leaseplan is een slimme manier om de aanschaf te realiseren.

De belangrijkste voordelen

  • 100% financiering van het investeringsbedrag;
  • Geen eigen (hoge) investeringskosten;
  • Liquiditeitspositie blijft intact;
  • Biedt financiële ruimte om te ondernemen;
  • In sommige gevallen maximale investeringsaftrek mogelijk;
  • Geeft mogelijk fiscale voordelen;
  • Eenvoudig, snel en op een prettige manier geregeld.

U heeft interesse in ons Leaseplan?

Neem vrijblijvend contact met ons op en de kredietspecialisten van Leenattent leggen u graag alle voordelen van Financial Lease uit.

Ga naar onderstaande button voor een vrijblijvende offerte en zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een Financial Lease offerte op maat.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Offerte aanvraag
Contactgegevens
Aanvraag afgerond

Binnenkort ook profiteren van duurzame oplossingen?

Vul alle gevraagde gegevens in en wij nemen kort daarna contact met je op, we bespreken samen de aanvraag en maken hem dan compleet.

Advies nodig of heb je vragen?