Upvolt B.V.

Accu's

UPVolt regelt opslag voor elke schaalgrootte, van woningen tot aan zonnevelden, laadpleinen en windmolenparken.

Uw duurzame energie in eigen hand!

De zon schijnt meestal op momenten dat we niet thuis zijn of weinig energie verbruiken. Met een thuisbatterij kunt u overdag opgewekte stroom of ingekochte stroom opslaan voor later gebruik. Via dynamische energiecontracten kan je zelfs per uur van de variërende stroomprijzen profiteren, door te laden bij lage(re) prijzen en die opslag te gebruiken of te verkopen bij hoge(re) tarieven. 

Heeft u zonnepanelen en wilt u deze stroom graag opslaan? Dan is dit mogelijk met een accupakket. Ook als u geen zonnepanelen heeft, maar wel een dynamisch energiecontract kan een accu een goede overweging zijn. 

UPVolt biedt een veilige en betrouwbare accu aan. Deze accu werkt op basis van zout. Deze zoutaccu is brandveilig in tegenstelling tot de standaard li-ion accupakketten. 

Deze ecologische elektrische accu is een accu met een lage ecologische voetafdruk bij productie, gebruik en recycling. Deze accu is volledig ontworpen met ‘cradle to cradle’ materialen. Meer informatie over onze accu vindt u op de productpagina. 

Bekijk ons accu assortiment

WES22 Zout Accu

Enphase Encharge

Vrijblijvend offerte aanvragen

Offerte aanvraag
Contactgegevens
Aanvraag afgerond

Binnenkort ook profiteren van duurzame oplossingen?

Vul alle gevraagde gegevens in en wij nemen kort daarna contact met u op, we bespreken samen de aanvraag en maken hem dan compleet.

Advies nodig of heb je vragen?