Upvolt B.V.

Windturbines

UPVolt regelt opslag voor elke schaalgrootte, van woningen tot aan zonnevelden, laadpleinen en windmolenparken.

FLOWERTURBINES

Wilt u duurzame stroom opwekken? Kijk dan eens naar de wind! Flowerturbines zijn windturbines die bij een lage windsnelheid al stroom opwekken. Deze windturbine symboliseert de Nederlandse tulp, waardoor het naast een energie opwekker, ook een duurzame uitstraling heeft. Uw woning of (bedrijfs)pand kan op deze manier stroom opwekken, ook tijdens momenten waarop de zon niet schijnt, maar ook uitstralen dat het staat voor duurzaamheid middels deze karakteristieke windturbine. Deze windturbine is verkrijgbaar in verschillende formaten en kleurstellingen. 

Voordelen:

  Momenteel niet leverbaar

WIND FUNNEL

Wilt u op een efficiënte manier stroom opwekken met de wind? Deze wind funnel biedt daarin de beste opties. Door het compacte formaat heeft u geen last van slagschaduw en is hij gemakkelijk te plaatsen op iedere locatie. De windfunnel is 100% recyclebaar waardoor u een grote bijdrage levert aan het verwinderen van de CO2-uitstoot en uw Carbon Footprint. 

Voordelen:

Vrijblijvend offerte aanvragen

Offerte aanvraag
Contactgegevens
Aanvraag afgerond

Binnenkort ook profiteren van duurzame oplossingen?

Vul alle gevraagde gegevens in en wij nemen kort daarna contact met u op, we bespreken samen de aanvraag en maken hem dan compleet.

Advies nodig of heb je vragen?