DAIKIN

Ervaar de evolutie van puur comfort met Daikin. 

Daikin

Daikin trekt comfort naar een hoger niveau door een pure atmosfeer te creëren met hun eigen productlijnen. De technologie van Daikin staat garant voor continu comfort, een hoog energierendement en een betrouwbaar en makkelijk te bedienen systeem. Een optimaal seizoensrendement zorgt zowel in de winter als in de zomer voor een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Door de vele jaren ervaring en het brede Daikin productassortiment, kun je rekenen op een betrouwbaar en duurzaam product dat zeer geschikt is voor elk gebouw. 

Airconditioning

Het creëren van een gezond binnenklimaat thuis is meer dan puur comfort. Daikin-systemen zijn niet alleen goed voor de portemonnee maar ook voor het milieu. 

Optimaal seizoensredement bij verwarmen en koelen

De hoogwaardige Daikin product range biedt een hoog seizoensrendement bij verwarmen en koelen.: tot wel A+++. Bovendien zijn de herontworpen swingcompressoren efficiënter. Het seizoensrendement geeft een nauwkeuriger beeld van het reële energierendement van airconditioners gedurende een heel verwarmings- en koelseizoen.

Fluisterstil

Luidruchtige systemen behoren tot het verleden. De systemen van Daikin zijn bijna geruisloos.

Warmtepompen

Update of vervang uw huidige cv-ketel met een warmtepomp om uw huis op een duurzame manier verwarmen, te koelen en te voorzien van warm tapwater. 

Ontdek het perfecte systeem om uw woning te verwarmen met duurzame energie, in samenwerking met uw huidige cv-ketel. Profiteer hierdoor van grote besparingen op de verbruikskosten, ongeacht het seizoen. U kunt namelijk het hele jaar vertrouwen op efficiënt verwarmen, koelen en het verkrijgen van warm tapwater in uw woning. 

Een warmtepomp is geschikt voor vrijwel iedere situatie, voor zowel nieuwbouw als oudere woningen. Onze adviseurs denken graag met u mee en kijken naar de mogelijkheden in uw woning of pand.

Vraag vrijblijvend advies op of stel een vraag aan één van onze adviseurs. 

Vrijblijvend offerte aanvragen

Offerte aanvraag
Contactgegevens
Aanvraag afgerond

Binnenkort ook profiteren van duurzame oplossingen?

Vul alle gevraagde gegevens in en wij nemen kort daarna contact met u op, we bespreken samen de aanvraag en maken hem dan compleet.

Advies nodig of heb je vragen?