BISOL

BISOL panelen bieden geen compromissen meer tussen esthetiek en efficiëntie!

BISOL Spectrum panelen zijn niet alleen ontworpen om mooi op te gaan in het gebouw, maar ook om de architectonische kenmerken te verfijnen van gebouwen en daken van verschillende types en stijlen. 

BISOL

Consistentie in compromisloze kwaliteit is van het grootste belang voor elke fabrikant, en dit vormt een fundamenteel criterium voor BISOL. Met een toewijding aan uitmuntendheid zijn de zonnepanelen van BISOL ontworpen, vervaardigd en gecertificeerd binnen de Europese Unie. Op deze manier voldoen ze aan strenge kwaliteitsnormen en ondersteunen ze tegelijkertijd de economie van de EU.

Om deze producten te vervaardigen, combineert BISOL unieke state-of-the-art productieprocessen met zeer gespecialiseerde aangepaste apparatuur en beproefde materialen. Deze materialen zijn grondig getest en gecertificeerd door onafhankelijke inspectieorganisaties.

U kunt er zeker van zijn dat u eersteklas producten koopt die u lang zullen dienen en aan al uw verwachtingen zullen voldoen.

Naast technologische vooruitgang wordt de traditie van BISOL gekenmerkt door een standvastige toewijding aan duurzaamheid en verantwoordelijkheid voor het milieu. Dit vindt UPVolt een belangrijk aspect staat mede door deze toewijding achter het merk BISOL als kwalitatief en waardevol product. 

De BISOL Spectrum lijn is ontworpen om duurzaamheid voor ieder project en gebouw mogelijk te maken. Valt uw gebouw onder ‘beschermd stadsgezicht’ of vindt u het esthetische aspect van groot belang? Dan valt er binnen de BISOL Spectrum lijn altijd wel een paneel te vinden die voldoet aan de eisen en wensen. De kleuren die beschikbaar zijn in Nederland en die wij u kunnen aanbieden zijn:

 

– Diep rood (400WP)

– Terracotta rood (340WP)

– Bos groen (430WP)

– Alabaster wit

 

Wilt u meer informatie over deze producten of zien welke specificaties ze hebben? Vraag dan de datasheet aan van dit product of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Vrijblijvend offerte aanvragen

Offerte aanvraag
Contactgegevens
Aanvraag afgerond

Binnenkort ook profiteren van duurzame oplossingen?

Vul alle gevraagde gegevens in en wij nemen kort daarna contact met u op, we bespreken samen de aanvraag en maken hem dan compleet.

Advies nodig of heb je vragen?