Geld lenen kost geld.

Subsidies

Particuliere markt

Voor de particuliere markt zijn er subsidies mogelijk voor de verduurzaming van uw woning. Onderstaand zetten wij de mogelijkheden voor u op een rij:

  • Zonnepanelen: Voor zonnepanelen bestaan geen subsidies meer. U kunt gebruik maken van de 0% BTW regeling voor particulieren;
  • Warmtepompen: U kunt voor warmtepompen subsidies ontvangen. U kunt dit na installatie regelen middels de ISDE-subsidie van het RVO. UPVolt biedt ondersteuning hierin waar nodig. 
  • Airco: U kunt voor airco’s geen subsidies of andere regelingen toepassen. Daarbij betaalt u over airco’s 21% BTW.
  • Thermische oplossing: U kunt voor heatpipes of een zonneboiler subsidie aanvragen in de meeste gevallen. U kunt dit na installatie middels de ISDE-subsidie van het RVO regelen. UPVolt biedt ondersteuning hierin waar nodig. 
  • Batterijen: U kunt voor batterijen alleen BTW terugkrijgen onder bepaalde omstandigheden in combinatie met een dynamisch contract. 

 

Indien u vragen heeft over een regeling of subsidie mogelijkheid, neem gerust contact op en onze experts helpen u graag!

Foto huis upvolt

U heeft interesse in ons Betaalplan?


UPVolt biedt buiten een eerlijk energie advies ook een eerlijke financiering aan. Wij hebben een samenwerking met Cloover waarbij u tegen aantrekkelijke rente percentages een lening kunt afsluiten om zo uw duurzame aankoop te financieren.

U kunt via de onderstaande button direct een vrijblijvende offerte opvragen of contact op via onderstaande button voor een adviesgesprek. 

Uiteraard kunt u ook tijdens het gesprek met één van onze adviseurs aangegeven dat u geïnteresseerd bent in ons Betaalplan.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Offerte aanvraag
Contactgegevens
Aanvraag afgerond

Binnenkort ook profiteren van duurzame oplossingen?

Vul alle gevraagde gegevens in en wij nemen kort daarna contact met u op, we bespreken samen de aanvraag en maken hem dan compleet.

Advies nodig of heb je vragen?