ENPHASE

Enphase is een Amerikaanse micro-omvormer fabrikant met veel oplossingen voor opwekken, verbruiken en opslaan. Met het systeem van Enphase verlaagt u de energierekening en uw ecologische voetafdruk. 

Enphase encharge

De zon genereert in één uur genoeg energie om het leven van iedereen op aarde een heel jaar van energie te voorzien. Stelt u zich voor dat u al die energie in handen had.

Het Enphase Energy System brengt zonne-energie, batterijen en software samen in één compleet pakket. Zo kunt u via een slimme mobiele app uw eigen stroom opwekken, verbruiken en opslaan.

Jarenlang werkte zonne-energie alleen als de zon scheen, waardoor u overdag geld bespaarde. Maar als de zon onderging, stopte de energieproductie, en de besparing. U gebruikte zoveel mogelijk van de energie die u produceerde en u kon het niet bewaren voor een regenachtige dag.

Nu, met de Enphase IQ Battery, kunt u de energie die u produceert opslaan en op elk moment gebruiken, dag en nacht, regen of zonneschijn.

Enphase IQ Batteries gebruiken lithium-ijzerfosfaatchemie, wat betekent dat ze veiliger zijn en langer meegaan. Omdat Enphase IQ Batteries modulair zijn ontworpen, kunt u eenvoudig meer capaciteit toevoegen en uw systeem in de loop van de tijd uitbreiden.

Mogelijkheden

ENPHASE APP

Zie in real time hoeveel stroom u opwekt, gebruikt en opslaat, of bekijk rapporten over een bepaalde periode. Pas uw systeeminstellingen aan en ontvang belangrijke serviceberichten, allemaal vanaf een mobiele app.

ENPHASE IQ MICROINVERTERS

Zet zonlicht om in stroom voor uw woning. Ons baanbrekende IQ Microinverter-ontwerp biedt betere prestaties, een hogere betrouwbaarheid en een hogere bestendigheid voor elk paneel op uw dak.

ENPHASE IQ BATTERY

Sla de zonne-energie op zodat u het op elk moment, ‘s nachts of tijdens piekuren, kunt gebruiken om uw energierekening te verlagen.

 

Vrijblijvend offerte aanvragen

Offerte aanvraag
Contactgegevens
Aanvraag afgerond

Binnenkort ook profiteren van duurzame oplossingen?

Vul alle gevraagde gegevens in en wij nemen kort daarna contact met u op, we bespreken samen de aanvraag en maken hem dan compleet.

Advies nodig of heb je vragen?