Voorjaarsactie!

Voorjaarsactie!

U ontvangt nu gratis een upgrade naar een mat zwarte binnen-unit bij de aanschaf van een airco!
 
Vindt u dat een witte airco niet past in uw interieur? U krijgt nu gratis een upgrade t.w.v. €150 voor een mat zwarte binnen-unit. 
Wist u dat het niet meer standaard is dat een airco een witte kleur heeft? Tegenwoordig gaan ook airco’s mee in de trend van zwarte details in de woning. 
 
Zo kan de airco ook mooi wegvallen op een donkere muur, zonder dat dit ten kostte gaat van de look and feel van de ruimte. 
 

ACTIEVOORWAARDEN:

– Deze actie geldt van 7 mei 2024 t/m 31 mei 2024 en is geldig als u binnen deze termijn schriftelijk akkoord geeft op de voor u uitgebrachte offerte;

– Alleen in combinatie met montage via UPVolt;

– Alleen geldig op de uitvoeringen van de Haier Expert lijn;

– Typ en drukfouten voorbehouden. 

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op ->

Delen:

het laatste nieuws

Bundelkorting!

Ontvang nu €150,- korting op uw zonnepanelen in combinatie met een airco!

Warmtepomp actie!

Hybride warmtepomp nu voorbereid voor de toekomst! Deze warmtepomp is voorbereid voor een volledig gasloze situatie en kan tot -35 graden buiten temperatuur nog altijd 60°C water temperatuur maken.

Solar Solutions 2024

Van dinsdag 19 t/m donderdag 21 maart vond in Expo Greater Amsterdam, Solar Solutions 2024 plaats. UPVolt was hier aanwezig om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van warmte, zonnepanelen en duurzaamheid te bekijken.

Neem contact met ons op!

Vrijblijvend offerte aanvragen

Offerte aanvraag
Contactgegevens
Aanvraag afgerond

Binnenkort ook profiteren van duurzame oplossingen?

Vul alle gevraagde gegevens in en wij nemen kort daarna contact met u op, we bespreken samen de aanvraag en maken hem dan compleet.

Advies nodig of heb je vragen?