Warmtepomp actie!

Uw warmtepomp is klaar voor de toekomst!

Met de modulerende warmtepomp van UPVolt bent u klaar voor de toekomst. Wij bieden u een hybride systeem aan die u in de toekomst full-electric kunt gebruiken als u de gaskraan dichtdraait! U bespaart €7.500,- als u deze warmtepomp nu al aanschaft.

 
Twijfelt u over een gasloze woning of is uw CV-ketel nog niet aan vervanging toe? U kunt de eerste jaren profiteren van een hybride opstelling en zodra u er klaar voor bent draaien wij de gaskraan voor u dicht. Onze warmtepomp kan uw woning dan comfortabel blijven verwarmen, zonder te hoeven switchen van systeem of een nieuwe dure warmtepomp aan te schaffen. 

ACTIEVOORWAARDEN:

– Deze actie geldt van 7 mei 2024 t/m 31 mei 2024 en is geldig als u binnen deze termijn schriftelijk akkoord geeft op de voor u uitgebrachte offerte;

– Er dient in uw woning/pand voldoende ruimte te zijn voor een warmte opslag (buffervat).

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op –> 

Delen:

het laatste nieuws

Bundelkorting!

Ontvang nu €150,- korting op uw zonnepanelen in combinatie met een airco!

Voorjaarsactie!

U ontvangt nu gratis een upgrade naar een mat zwarte binnen-unit bij de aanschaf van een airco!

Solar Solutions 2024

Van dinsdag 19 t/m donderdag 21 maart vond in Expo Greater Amsterdam, Solar Solutions 2024 plaats. UPVolt was hier aanwezig om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van warmte, zonnepanelen en duurzaamheid te bekijken.

Neem contact met ons op!

Vrijblijvend offerte aanvragen

Offerte aanvraag
Contactgegevens
Aanvraag afgerond

Binnenkort ook profiteren van duurzame oplossingen?

Vul alle gevraagde gegevens in en wij nemen kort daarna contact met u op, we bespreken samen de aanvraag en maken hem dan compleet.

Advies nodig of heb je vragen?