Solar Solutions 2024

Van 19 tot 21 maart 2024 vond Solar Solutions 2024 plaats. Dit evenement staat in het teken van de ontwikkelingen en trends op het gebied van solar, warmte en duurzaamheid. Het evenement vond in de Greater Expo Amsterdam plaats. 

De zonnepanelenmarkt heeft het afgelopen jaar een grote verandering doorgemaakt. Nieuwe wetgeving, ontwikkelingen en trends hebben ervoor gezorgd dat de markt zich heeft doorontwikkeld. UPVolt was aanwezig om deze ontwikkelingen met eigen ogen te bekijken tijdens deze beurs. Daarnaast een mooie locatie om alle netwerken bij te werken en contacten te spreken, maar ook kennis te maken met nieuwe mogelijke partners en producten. 

UPVolt hoopt met deze nieuwe inzichten haar klanten beter te kunnen adviseren en voorzien van een passend systeem. Of dit nou zonnepanelen of een warmtepomp betreft, UPVolt biedt het allemaal!

Delen:

het laatste nieuws

Diplomatic Council 2024

Op donderdag 15 februari was stichting PWER.ME aanwezig bij de bijeenkomst van Diplomatic Council in de prachtige Villa Bonn in Frankfurt am Main.

Doneer uw oude zonnepanelen!

UPVolt biedt in samenwerking met PWER.ME een uniek concept aan. U kunt uw oude zonnepanelen installatie doneren aan een huishouden die niet kan investeren in een nieuw systeem!

Het beste onder de zon

De beste energie oplossing voor het verwarmen van uw woning of pand, is met de installatie van een zonnewarmtesysteem, zoals een zonneboiler met heatpipes.

Neem contact met ons op!

Vrijblijvend offerte aanvragen

Offerte aanvraag
Contactgegevens
Aanvraag afgerond

Binnenkort ook profiteren van duurzame oplossingen?

Vul alle gevraagde gegevens in en wij nemen kort daarna contact met u op, we bespreken samen de aanvraag en maken hem dan compleet.

Advies nodig of heb je vragen?