Warmtepomp actie

Intergas Xtend Hybride compleet pakket incl. toebehoren excl. ketel

De Intergas Xtend is de eerste, volledig door Intergas ontwikkelde hybride warmtepomp. Deze add-on lucht/water warmtepomp heeft een vermogen van 5 kW en werkt samen met een hoog rendement cv-ketel om je woning van verwarming en warm tapwater te voorzien. Op deze manier kun je tot wel 80% besparen op je gasverbruik, zonder in te leveren op comfort.

Flexibele montage
De Xtend is eenvoudig en snel hydraulisch aan te sluiten. De warmtepomp en de binnenunit kunnen gecombineerd worden met een bestaande cv-ketel. Door gebruik te maken van een externe open verdeler, die standaard wordt meegeleverd bij de binnenunit, is er een enorme flexibiliteit in plaatsingsmogelijkheden. Dat de binnenunit één van de kleinsten in de markt is, maakt het plaatsen daarnaast nog eenvoudiger.

ISDE-subsidie beschikbaar
Op dit apparaat kan de eindgebruiker ISDE-subsidie ontvangen. Het subsidiebedrag voor dit apparaat is vastgesteld op €2.400,- *. De meldcode voor dit apparaat is: KA22154.

Het Intergas Xtend Hybride WP-pakket bestaat uit:

Delen:

het laatste nieuws

Salderingsregeling blijft, wat nu?

De salderingsregeling wordt voorlopig niet afgebouwd, wat houdt dit in? Een wetsvoorstel om de salderingsregeling vanaf 2025 af te bouwen krijgt geen meerderheid in de

Warmtepompboiler pakket

De ultieme combinatie. Onze AuqaPura 270IX gecombineerd met krachtige vlakke plaat collectoren. AquaPura 270IX met 3 FPC collectoren 5.609,00 Inclusief BTW Deze warmtepompboiler maakt namelijk

Rose Garden Barneveld

Ontvang een 4-gangen diner voor 2 personen bij aanschaf van een zonnepanelen installatie! Recent hebben wij een succesvolle zonnepanelen installatie neergezet bij Rose Garden in

Festival Raalte op Groen

Afgelopen zaterdag stonden wij samen met een aantal verenigingen, stichtingen en natuurlijk André Kuipers in het HOFtheater in Raalte op het RaalteopGroen festival.

Neem contact met ons op!

Vrijblijvend offerte aanvragen

Offerte aanvraag
Contactgegevens
Aanvraag afgerond

Binnenkort ook profiteren van duurzame oplossingen?

Vul alle gevraagde gegevens in en wij nemen kort daarna contact met je op, we bespreken samen de aanvraag en maken hem dan compleet.

Advies nodig of heb je vragen?