Rose Garden Barneveld

Ontvang een 4-gangen diner voor 2 personen bij aanschaf van een zonnepanelen installatie!

Recent hebben wij een succesvolle zonnepanelen installatie neergezet bij Rose Garden in Barneveld. Bekroond tot het beste restaurant van Gelderland!

Wilt u ook verduurzamen? Wij regelen niet alleen uw verduurzaming, maar ook een heerlijk 4-gangen diner voor 2 personen voor u! Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze in uw installatiepakket.

In ons assortiment hebben wij installaties voor het verwarmen, koelen en ventileren van uw woning en het opslaan van zowel thermische als elektrische energie.

Wij kunnen u adviseren in het opwekken, opslaan en gebruiken van uw energie. ⚡🔋🏠

Voorwaarden Actie Tegoedbon Rose Garden Barneveld

Actie geldt uitsluitend voor geïnstalleerde klanten van UPVolt B.V. De tegoedbon is alleen geldig op vertoon van stempel en handtekening gezet door UPVolt B.V. Deze ontvangt u op de dag van installatie van uw aangekochte systeem.

  • Tegoedbon geldt voor een 4-gangendiner (verrassingsmenu van de chef) voor max. 2 personen bij Rose Garden te Barneveld. Schoutenstraat 26, 3771 CJ Barneveld;
  • Tegoedbon is exclusief drankconsumpties en eventuele extra’s;
  • Maximaal 1 tegoedbon per reservering;
  • Tegoedbon is geldig tot 6 maanden na plaatsing van de installatie door UPVolt;
  • Tegoedbon is niet geldig tijdens feestdagen of in combinatie met een andere actie;
  • Tegoedbon is niet in te wisselen tegen contanten;
  • Vooraf reservering noodzakelijk;
  • UPVolt is niet verantwoordelijk voor eventuele wijzigingen in menu en aanbiedingen die gedaan worden door Rose Garden.

Delen:

het laatste nieuws

Salderingsregeling blijft, wat nu?

De salderingsregeling wordt voorlopig niet afgebouwd, wat houdt dit in? Een wetsvoorstel om de salderingsregeling vanaf 2025 af te bouwen krijgt geen meerderheid in de

Warmtepomp actie

Intergas Xtend Hybride compleet pakket incl. toebehoren excl. ketel De Intergas Xtend is de eerste, volledig door Intergas ontwikkelde hybride warmtepomp. Deze add-on lucht/water warmtepomp

Warmtepompboiler pakket

De ultieme combinatie. Onze AuqaPura 270IX gecombineerd met krachtige vlakke plaat collectoren. AquaPura 270IX met 3 FPC collectoren 5.609,00 Inclusief BTW Deze warmtepompboiler maakt namelijk

Festival Raalte op Groen

Afgelopen zaterdag stonden wij samen met een aantal verenigingen, stichtingen en natuurlijk André Kuipers in het HOFtheater in Raalte op het RaalteopGroen festival.

Neem contact met ons op!

Vrijblijvend offerte aanvragen

Offerte aanvraag
Contactgegevens
Aanvraag afgerond

Binnenkort ook profiteren van duurzame oplossingen?

Vul alle gevraagde gegevens in en wij nemen kort daarna contact met je op, we bespreken samen de aanvraag en maken hem dan compleet.

Advies nodig of heb je vragen?