70ste editie Diplomatic World Magazine

Op maandag 24 april was stichting PWER.ME aanwezig bij de lancering van de 70ste editie van de Diplomatic World Magazine in kasteel Ter Ham.

Diplomatic World richt zich op diplomatie, internationale betrekkingen en zakendoen over de hele wereld. Het omvat een verzameling van internationale publicaties, interviews met onder andere Royals zoals Koningin Mathilde van België en President Vahagn Knachaturyan van Armenie en andere Diplomaten, visionairs en invloedrijke bedrijven. Ook worden interessante visies van deskundige denkers en inspirators uit de hele wereld gedeeld. Diplomatic World heeft als doel het stimuleren van de dialoog tussen verschillende #culturen en #gemeenschappen door middel van uitgebreide verslaggeving over belangrijke wereldwijde #kwesties en het bieden van een platform voor wereldwijde #samenwerking.

De 70ste editie van Diplomatic World magazine was een mijlpaal voor Diplomatic World. Het evenement, dat plaatsvond in Brussel, bracht leiders en diplomaten uit de hele wereld samen om te discussiëren over de uitdagingen waar de wereld momenteel voor staat en om te zoeken naar manieren om deze uitdagingen aan te pakken.

Ook bood het evenement de mogelijkheid om te netwerken en nieuwe contacten te leggen met experts uit verschillende sectoren en landen. Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Laurent van België, talrijke ambassadeurs, vertegenwoordigers van het diplomatieke en consulaire corps, leden van het EU-parlement en vertegenwoordigers van het Europese bedrijfsleven waren deze viering aanwezig.

Het thema van de 70ste editie was “De toekomst van diplomatie”. De sprekers op het evenement benadrukten de noodzaak van diplomatie en samenwerking tussen landen en gemeenschappen om de wereldwijde problemen zoals klimaatverandering, geopolitieke spanningen, economische ongelijkheid en sociale onrust aan te pakken.

Tijdens de lancering spraken verschillende sprekers over de belangrijke rol die diplomatie speelt bij het oplossen van wereldwijde uitdagingen. We zijn dankbaar dat we aanwezig konden zijn en zullen ons blijven inzetten om de dialoog en samenwerking tussen verschillende gemeenschappen te bevorderen. Met onze aansluitende visie en internationale ambitie kijken uit naar toekomstige samenwerkingen.

Wij willen Barbara Dietrich voor de uitnodiging bedanken. Wij zien het belang van deze uitnodiging om deel te nemen aan dit zeer mooie event, omdat wij graag onze visie op, kennis van en oplossingen voor de duurzame Energy en E-mobility transitie willen delen. Hierin geven wij de mogelijkheid om iedereen te laten participeren en profiteren. Hierdoor versnellen we de transitie naar een duurzame economie daarmee de transitie van welvaart naar welzijn.

Al met al was de 70ste editie van Diplomatic World een inspirerend en informatief evenement dat de noodzaak benadrukte van internationale samenwerking en diplomatieke betrekkingen om de uitdagingen van de toekomst aan te pakken.

Delen:

het laatste nieuws

Bundelkorting!

Ontvang nu €150,- korting op uw zonnepanelen in combinatie met een airco!

Voorjaarsactie!

U ontvangt nu gratis een upgrade naar een mat zwarte binnen-unit bij de aanschaf van een airco!

Warmtepomp actie!

Hybride warmtepomp nu voorbereid voor de toekomst! Deze warmtepomp is voorbereid voor een volledig gasloze situatie en kan tot -35 graden buiten temperatuur nog altijd 60°C water temperatuur maken.

Neem contact met ons op!

Vrijblijvend offerte aanvragen

Offerte aanvraag
Contactgegevens
Aanvraag afgerond

Binnenkort ook profiteren van duurzame oplossingen?

Vul alle gevraagde gegevens in en wij nemen kort daarna contact met u op, we bespreken samen de aanvraag en maken hem dan compleet.

Advies nodig of heb je vragen?