HAN Hydromotive: rijden op waterstof

Als UPvolt B.V. zijn wij trots om te zien hoe het getalenteerde studententeam HAN Hydromotive samen bouwt aan de toekomst door middel van duurzaamheidsprojecten. Het is van groot belang dat er meer aandacht wordt besteed aan duurzame innovaties en oplossingen, en dit is precies waar de studenten van HAN Automotive mee bezig zijn. Zij werken aan de ontwikkeling van een duurzame en zuinige waterstof stadsauto en passen elk jaar nieuwe duurzame innovaties toe om dit project te verbeteren. Wij stonde versteld van het behaalde resultaat.

De presentatie van de plannen voor de komende maanden tijdens de netwerkborrel was zeer leerzaam en interessant. Het was mooi om te zien hoe de studenten uitleg gaven over de veranderingen in de regels van de urban klasse waaraan zij deelnemen en hoe zij deze uitdaging aangaan. Ook werd er verteld over verschillende manieren om gewicht te besparen en hoe de nieuwe HM23 eruit gaat zien.

Als bedrijf dat zich richt op duurzame energieoplossingen, zien wij het belang van samenwerking met sponsoren om innovatieve ideeën te realiseren en vraagstukken uit de markt op te lossen. Het was dan ook erg leuk om te zien hoe de vertegenwoordigers van de sponsoren DutchVans en Askom Techniek E betrokken waren bij de netwerkborrel en gesprekken hadden met de studenten.

Het was een zeer geslaagde en leerzame middag en wij zijn blij dat we als UPvolt B.V. aanwezig mogen zijn bij dit soort duurzaamheidsprojecten. We willen dan ook graag onze steun blijven verlenen aan dit soort initiatieven en zijn benieuwd naar de ontwikkelingen van HAN Hydromotive in de toekomst.

Delen:

het laatste nieuws

Bundelkorting!

Ontvang nu €150,- korting op uw zonnepanelen in combinatie met een airco!

Voorjaarsactie!

U ontvangt nu gratis een upgrade naar een mat zwarte binnen-unit bij de aanschaf van een airco!

Warmtepomp actie!

Hybride warmtepomp nu voorbereid voor de toekomst! Deze warmtepomp is voorbereid voor een volledig gasloze situatie en kan tot -35 graden buiten temperatuur nog altijd 60°C water temperatuur maken.

Neem contact met ons op!

Vrijblijvend offerte aanvragen

Offerte aanvraag
Contactgegevens
Aanvraag afgerond

Binnenkort ook profiteren van duurzame oplossingen?

Vul alle gevraagde gegevens in en wij nemen kort daarna contact met u op, we bespreken samen de aanvraag en maken hem dan compleet.

Advies nodig of heb je vragen?