Nieuwjaarviering Diplomatic Council

UPVolt was als afgevaardigde namens Stichting PWER.ME aanwezig op de zeer interessante en leerzame nieuwjaarsviering van de Diplomatic Council (DC) met Hang Nguyen (Founder DC) , Andreas Dripke (Founder DC) , Nihal S. Samarasinha, Edward van Beek (Founder PWER.ME), Rob Heijtink (chairman E-mobility Diplomatic Council) en Pawri Uzunhasanoglu (Energy Advisory).

Diplomatic Council is de globale denktank, waarbij diplomaten, bedrijfsleiders, wetenschappers en de koplopers uit de samenleving verbinden en de grootste uitdagingen van de mensheid oplossen. De bloeiende economie die de mensheid welvaart brengt, is één van de beste garanties voor vrede. Op dit moment ondervinden we diverse crises. Daarom is er veel werk te doen.

Inmiddels is de mobiliteitstransitie volop in gang. Door de komst van nieuwe technologische ontwikkelingen zal de automotive-branche de komende jaren flink verder gaan innoveren en veranderen. Denk aan de groei van het aantal elektrische auto’s en de komst van zelfrijdende auto’s. En uiteraard de invloed op de sustainable energy transitie. Kortom, de wereled van UPVolt.

De ambassadeur prof. Dr. Heinrich Kreft, van de Diplomatic Council, sprak over de nieuwe veiligheidsorde in Europa. Na de recente besluiten om tanks te leveren en de openheid van westerse landen om gevechtsvliegtuigen te leveren, is het de vraag of diplomatie de Russische oorlog in Oekraïne kan beëindigen. De toespraak was analytisch en eerlijk.

De avond werd muzikaal begeleid door de gebroeders Ruberg. Verder werd het leerzame en interessante programma door de DC Secretaris-General Hang Nguyen gepresenteerd.

We kijken uit naar het volgende DC evenement waarbij wij onze visie en bijdrage op de E-mobiliteit en Energie-transitie uitgebreid zullen presenteren.

Upvolt B.V.

Delen:

het laatste nieuws

Bundelkorting!

Ontvang nu €150,- korting op uw zonnepanelen in combinatie met een airco!

Voorjaarsactie!

U ontvangt nu gratis een upgrade naar een mat zwarte binnen-unit bij de aanschaf van een airco!

Warmtepomp actie!

Hybride warmtepomp nu voorbereid voor de toekomst! Deze warmtepomp is voorbereid voor een volledig gasloze situatie en kan tot -35 graden buiten temperatuur nog altijd 60°C water temperatuur maken.

Neem contact met ons op!

Vrijblijvend offerte aanvragen

Offerte aanvraag
Contactgegevens
Aanvraag afgerond

Binnenkort ook profiteren van duurzame oplossingen?

Vul alle gevraagde gegevens in en wij nemen kort daarna contact met u op, we bespreken samen de aanvraag en maken hem dan compleet.

Advies nodig of heb je vragen?