Op 30 november en 1 december stonden wij met PWER.ME, Hydrobag en EcoPower-Technology  in Düsseldorf om de nieuwe innovaties te tonen op het gebied van groene energy.

We zijn erg blij om te zien dat er zoveel interesse is. Het was een geweldige ervaring voor ons om op de beurs te staan ​​en de mogelijkheid te hebben om zoveel mensen te ontmoeten en kennis te delen. We hebben veel vragen en leuke opmerkingen ontvangen van bezoekers en andere exposanten. Wij danken u voor deze waardevolle interacties.

Onze missie is om de wereld te verduurzamen en we geloven dat onze innovatieve producten een grote bijdrage kunnen leveren aan het bereiken van dit doel. Maar we zijn nog niet klaar – we hebben nog veel meer innovatieve producten in de pijplijn die we binnenkort aan het publiek zullen presenteren.

Lees meer over onze innovatieve producten op onze website!

+31 (0) 88 7967 651

Sales@upvolt.nl

Delen:

het laatste nieuws

Bundelkorting!

Ontvang nu €150,- korting op uw zonnepanelen in combinatie met een airco!

Voorjaarsactie!

U ontvangt nu gratis een upgrade naar een mat zwarte binnen-unit bij de aanschaf van een airco!

Warmtepomp actie!

Hybride warmtepomp nu voorbereid voor de toekomst! Deze warmtepomp is voorbereid voor een volledig gasloze situatie en kan tot -35 graden buiten temperatuur nog altijd 60°C water temperatuur maken.

Neem contact met ons op!

Vrijblijvend offerte aanvragen

Offerte aanvraag
Contactgegevens
Aanvraag afgerond

Binnenkort ook profiteren van duurzame oplossingen?

Vul alle gevraagde gegevens in en wij nemen kort daarna contact met u op, we bespreken samen de aanvraag en maken hem dan compleet.

Advies nodig of heb je vragen?