Wereldhavendagen 2023

Wij stonden 1, 2 en 3 september samen met stichting PWER.ME, Purity en Anxtrom op de Wereldhavendagen. Hier presenteerden wij een aantal innovatieve oplossingen voor het opwekken van duurzame energie. We hebben veel mensen kunnen vertellen over onze visie op een duurzame wereld en hoe onze installaties, zoveel mogelijk 100% recyclen, daaraan bijdragen. Ook hebben we veel mensen kunnen helpen aan een plan voor het verduurzamen van hun woning, hun bedrijf. Ruim 400.000 mensen hebben het evenement bezocht!

In de stand hebben wij ons nieuwe revolutionaire zonnepaneel gepresenteerd welke 30% meer rendement oplevert, doordat deze ook energie kan opwekken als de zon niet schijnt. Het paneel wekt ook stroom op als het bewolkt is of als het schemert. Wilt u meer weten over dit revolutionaire paneel? Op onze website geven wij meer details en uitleg. Bovendien is het paneel als enige bijna 100% recyclebaar!

De tulpvormige windturbine van FlowerTurbines was een zeer opvallende verschijning en trok veel aandacht van de vele voorbijgangers. Dit is een duurzame oplossing voor het opwekken van extra energie. Door de hoge kwaliteit en recyclebaarheid van de materialen, gaat de turbine lang mee zonder dat er veel onderhoud vereist is. De vormgeving bewijst dat energie opwekken ook mooi kan zijn. Hierdoor is de turbine ook geschikt voor bijvoorbeeld kunst of marketing uitingen en heeft daardoor nog een extra functie naast het opwekken van energie.

We hebben ook het nieuwe Crest infraroodpaneel kunnen tonen aan onze bezoekers. De infraroodpaneel spiegel-uitvoering stond zo gepositioneerd dat er vele selfies door voorbijgangers in zijn gemaakt met de Erasmusbrug op de achtergrond.

Het infrarood (IR) zorgt voor een aangename warmte op een bepaalde plaats en onderscheid zicht ten opzichte van andere IR-panelen doordat het energieverbruik ruim 30% lager ligt. Dit paneel is standaard leverbaar in 3 maten en verschillende stijlen zoals een gekleurd vlak, foto of spiegel.

Veel interesse was er ook in de HeCo pipes, een nieuw type zonneboiler. Deze heeft een veel hoger rendement dan de bestaande zonneboilers (heatpipes) doordat ook warmte opgewekt kan worden als de zon niet schijnt of als er schaduw is. Behalve dat het product recyclebaar is, een hoog rendement heeft, kan het ook gebruikt worden om koude te genereren.

Vrijdag, de eerste dag van de Wereld havendagen, waren er erg veel studenten en schoolklassen. We hebben verschillende leerlingen gesproken en vinden het leuk om te zien dat leerlingen zich bezighouden met duurzaamheid en geïnteresseerd zijn in de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van energie. Hopelijk hebben wij velen kunnen inspireren en motiveren!

We hebben veel vragen en leuke reacties ontvangen en willen iedereen bedanken voor hun bezoek aan de wereldhavendagen en aan onze stand. De organisatie van de wereldhavendagen heeft ook dit jaar een zeer mooi evenement gerealiseerd, alle complimenten aan hen!  Natuurlijk willen ook onze enthousiaste collega’s bedanken voor hun inzet en bijdrage tijdens de Wereldhavendagen, we hebben onwijs genoten, hopelijk tot volgend jaar!

Heeft u ons gemist op de Wereldhavendagen en heeft u ook interesse in onze (nieuwe) producten? Bezoek onze website voor meer informatie en of neem contact met ons op per mail (sales@upvolt.nl) of per telefoon (0342-489780). Onze energie adviseurs vertellen u graag meer!

Delen:

het laatste nieuws

Bundelkorting!

Ontvang nu €150,- korting op uw zonnepanelen in combinatie met een airco!

Voorjaarsactie!

U ontvangt nu gratis een upgrade naar een mat zwarte binnen-unit bij de aanschaf van een airco!

Warmtepomp actie!

Hybride warmtepomp nu voorbereid voor de toekomst! Deze warmtepomp is voorbereid voor een volledig gasloze situatie en kan tot -35 graden buiten temperatuur nog altijd 60°C water temperatuur maken.

Neem contact met ons op!

Vrijblijvend offerte aanvragen

Offerte aanvraag
Contactgegevens
Aanvraag afgerond

Binnenkort ook profiteren van duurzame oplossingen?

Vul alle gevraagde gegevens in en wij nemen kort daarna contact met u op, we bespreken samen de aanvraag en maken hem dan compleet.

Advies nodig of heb je vragen?