Lancering ons bedrijf en producten in Sri Lanka

We zijn verheugd om mee te delen dat de langverwachte lancering van ons bedrijf in Sri Lanka h, met ons hoofdkantoor in de bruisende stad Colombo heeft plaatsgevonden. E-ZR PWER is een joint venture tussen SL Mobility Pvt Ltd en PWER.invest (een zusterbedrijf van UPVolt), die in 2014 werd opgericht na een ontmoeting met de voormalige Sri Lankaanse ambassadeur in Nederland. Zijn uitnodiging om bij te dragen aan de vooruitgang van Sri Lanka inspireerde ons om aan deze reis te beginnen.

Onze eerste focus lag op de ombouw van driewielers op fossiele brandstoffen naar elektrische voertuigen. In samenwerking met de Hogeschool Rotterdam en de Moratuwa Universiteit hebben we met succes duurzame oplossingen ontwikkeld die nu werkelijkheid zijn geworden. Ons aanbod omvat daken met zonnepanelen, Battery Swapping Systems, elektrische tweewielers (scooters) en binnenkort introduceren we ook elektrische driewielers.

De regering van Sri Lanka heeft onze duurzame oplossingen met open armen omarmd en ondersteunt en begeleidt hen bij elke stap. We zijn enorm dankbaar voor hun enthousiaste ontvangst.

Onze lancering tijdens de National Industry 2023 op BMICH was een doorslaand succes. Er was een zeer gedenkwaardige openingsceremonie. Deze werd opgeluisterd door gewaardeerde gasten en hoogwaardigheidsbekleders. De geachte minister van Industrie, Ramesh Pathirana, was samen met staatsminister Prasanna Ranaweera, spreker Mahinda Yapa Abewardane en staatsminister Kanaka Herath aanwezig om het evenement in te luiden.

Deze dag had een speciale betekenis omdat het de innovatieve bijdragen van Rob Heijtink (PWER.ME /All about Mobility) en Edward van Beek (PWER.ME/UPVolt) samen met Rifkhan Siddeek (SL Mobility) en Saliya Rajakaruna (SL Mobility) liet zien. Hun baanbrekende E-ZR PWER Hub’s werden tentoongesteld, met geavanceerde technologieën zoals zonnepanelen, Battery Swap System en LENCAR elektrische scooters. Deze hubs zullen strategisch in heel Colombo worden geplaatst, waardoor duurzame en efficiënte vervoersopties voor de inwoners van de stad mogelijk worden.

Als blijk van diplomatieke samenwerking hebben de geachte ministers de Nederlandse delegatie hartelijk gegroet en het belang benadrukt van internationale samenwerking bij het stimuleren van economische groei en technologische vooruitgang.

De openingsceremonie symboliseerde een belangrijke stap voorwaarts in het industriële landschap van Sri Lanka en benadrukte de inzet van het land voor het bevorderen van innovatie, duurzaamheid en internationale partnerschappen.

Symbolisch knipten de ministers het lint door en konden we van start. Dit resulteerde in een aanzienlijke toestroom van vragen, bestellingen en verzoeken voor dealerschappen. De berichtgeving in de media is uitgebreid en blijft interesse wekken.

Om de acceptatie van e-mobiliteit te versnellen, richt E-ZR PWER zich strategisch op drukke verkeersgebieden op basis van data-analyse. Door een netwerk van E-ZR PWER HUBS op te zetten, zullen onze voertuigen en mobiliteitsoplossingen dagelijks prominent zichtbaar zijn, waardoor de acceptatie van e-mobiliteit verder wordt bevorderd.

In de afgelopen tien jaar hebben we tal van relaties opgebouwd en substantieel grondwerk verricht, dat nu zijn vruchten afwerpt. Onze Nederlandse bedrijven dragen allen hun steentje bij aan hun zusterbedrijf op het gebied van mobiliteit en energie.

We moeten echt één relatie extra bedanken: de Nederlandse Ambassade. Zij is een uitstekende partner geweest en onze samenwerking was ongelooflijk prettig en vruchtbaar. Deze samenwerking zal alleen maar toenemen met onze toekomstplannen om het land Sri Lanka en de zakelijke kansen voor Nederlandse bedrijven te promoten en bedrijven waar nodig te begeleiden.

We zijn enthousiast over de reis die voor ons ligt en houden u op de hoogte van onze vorderingen. Maar hier is het beste: U KUNT DEEL UITMAKEN VAN DIT INITIATIEF.

De aan te leggen infrastructuur biedt enorme voordelen voor de lokale bevolking en geeft tevens een mooi rendement voor iedereen die hier in wil investeren. Neem voor meer informatie contact met ons op en doe met ons mee!

Na bijna drie weken intensief werk in Sri Lanka (waarbij onze teams zelfs nog langer onvermoeibaar doorwerken), zijn we er nu op gericht om onze teams in Sri Lanka de nodige middelen te bieden om ons netwerk zo snel mogelijk uit te breiden. Samen geven we vorm aan de toekomst van duurzame mobiliteit in Sri Lanka.

Delen:

het laatste nieuws

Bundelkorting!

Ontvang nu €150,- korting op uw zonnepanelen in combinatie met een airco!

Voorjaarsactie!

U ontvangt nu gratis een upgrade naar een mat zwarte binnen-unit bij de aanschaf van een airco!

Warmtepomp actie!

Hybride warmtepomp nu voorbereid voor de toekomst! Deze warmtepomp is voorbereid voor een volledig gasloze situatie en kan tot -35 graden buiten temperatuur nog altijd 60°C water temperatuur maken.

Neem contact met ons op!

Vrijblijvend offerte aanvragen

Offerte aanvraag
Contactgegevens
Aanvraag afgerond

Binnenkort ook profiteren van duurzame oplossingen?

Vul alle gevraagde gegevens in en wij nemen kort daarna contact met u op, we bespreken samen de aanvraag en maken hem dan compleet.

Advies nodig of heb je vragen?