Van 5 tot 8 maart 2024 vonden de World Sustainable Energy Days plaats. Dit evenement staat in het teken van de wereldwijde energietransitie en het klimaat. De conferentie vond plaats in Wels, Oostenrijk.

Prijsschommelingen, geopolitieke instabiliteit en de klimaatcrisis maken het belang van de energietransitie duidelijk. Nieuwe EU-doelstellingen vereisen een krachtige impuls voor energie-efficiëntie en hernieuwbare energie in alle sectoren.

De World Sustainable Energy Days 2024 lieten zien hoe de hoge beleidsambities gerealiseerd kunnen worden en hoe de schone energiemarkten versterkt kunnen worden.

In vier dagen tijd bood de toonaangevende conferentie over de energietransitie en klimaatneutraliteit de deelnemers zes speciale conferenties aan, waaronder de European Energy Efficiency Policy Conference, de European Pellet Conference, de Industrial Energy Efficiency Conference en de Smart E-Mobility Conference.

UPVolt heeft dit evenement met enthousiasme bijgewoond en kijkt ernaar uit om de opgedane kennis en informatie over te brengen aan haar klanten en relaties.

Delen:

het laatste nieuws

Vaderdagactie!

Een geschenk voor alle vaders! Alleen deze week hebben wij verschillende acties om alle vaders te bedanken!

Bundelkorting!

Ontvang nu €150,- korting op uw zonnepanelen in combinatie met een airco!

Voorjaarsactie!

U ontvangt nu gratis een upgrade naar een mat zwarte binnen-unit bij de aanschaf van een airco!

Neem contact met ons op!

Vrijblijvend offerte aanvragen

Offerte aanvraag
Contactgegevens
Aanvraag afgerond

Binnenkort ook profiteren van duurzame oplossingen?

Vul alle gevraagde gegevens in en wij nemen kort daarna contact met u op, we bespreken samen de aanvraag en maken hem dan compleet.

Advies nodig of heb je vragen?