Wat zijn zonnecollectoren/heatpipes?

Dit systeem werkt op basis van zonnecollectoren op het dak die het water verwarmen dankzij de zon. Het water wordt opgevangen in uw zonneboiler, waarna het als cv- of tapwater kan worden gebruikt. 

Behalve het verwarmen is het met de HeCo-pipes van WES22 ook mogelijk om te koelen. U kunt de heatpipes ook combineren met een warmtepomp en gezamenlijk aansluiten op een boilervat. 

Bespaar op uw energiekosten

U kunt een zonneboiler systeem toepassen in uw bestaande cv-installatie. U kunt ook kiezen voor een combinatie met een warmtepomp en/of zonnepanelen. U kunt dan van het gas af en bent u het hele jaar voorzien van warm water en elektra. 

Onze adviseurs ondersteunen u graag bij deze keuzes en adviseren de juiste producten geschikt voor uw situatie. Wilt u ook overschakelen naar deze onuitputtelijke, duurzame energiebron? Laat het ons weten!

Delen:

het laatste nieuws

Bundelkorting!

Ontvang nu €150,- korting op uw zonnepanelen in combinatie met een airco!

Voorjaarsactie!

U ontvangt nu gratis een upgrade naar een mat zwarte binnen-unit bij de aanschaf van een airco!

Warmtepomp actie!

Hybride warmtepomp nu voorbereid voor de toekomst! Deze warmtepomp is voorbereid voor een volledig gasloze situatie en kan tot -35 graden buiten temperatuur nog altijd 60°C water temperatuur maken.

Neem contact met ons op!

Vrijblijvend offerte aanvragen

Offerte aanvraag
Contactgegevens
Aanvraag afgerond

Binnenkort ook profiteren van duurzame oplossingen?

Vul alle gevraagde gegevens in en wij nemen kort daarna contact met u op, we bespreken samen de aanvraag en maken hem dan compleet.

Advies nodig of heb je vragen?