Het beste onder de zon

Wat zijn zonnecollectoren/heatpipes?

Dit systeem werkt op basis van zonnecollectoren op het dak die het water verwarmen dankzij de zon. Het water wordt opgevangen in uw zonneboiler, waarna het als cv- of tapwater kan worden gebruikt. 

Behalve het verwarmen is het met de HeCo-pipes van WES22 ook mogelijk om te koelen. U kunt de heatpipes ook combineren met een warmtepomp en gezamenlijk aansluiten op een boilervat. 

Bespaar op uw energiekosten

U kunt een zonneboiler systeem toepassen in uw bestaande cv-installatie. U kunt ook kiezen voor een combinatie met een warmtepomp en/of zonnepanelen. U kunt dan van het gas af en bent u het hele jaar voorzien van warm water en elektra. 

Onze adviseurs ondersteunen u graag bij deze keuzes en adviseren de juiste producten geschikt voor uw situatie. Wilt u ook overschakelen naar deze onuitputtelijke, duurzame energiebron? Laat het ons weten!

Delen:

het laatste nieuws

Solar Solutions 2024

Van dinsdag 19 t/m donderdag 21 maart vond in Expo Greater Amsterdam, Solar Solutions 2024 plaats. UPVolt was hier aanwezig om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van warmte, zonnepanelen en duurzaamheid te bekijken.

Diplomatic Council 2024

Op donderdag 15 februari was stichting PWER.ME aanwezig bij de bijeenkomst van Diplomatic Council in de prachtige Villa Bonn in Frankfurt am Main.

Doneer uw oude zonnepanelen!

UPVolt biedt in samenwerking met PWER.ME een uniek concept aan. U kunt uw oude zonnepanelen installatie doneren aan een huishouden die niet kan investeren in een nieuw systeem!

Neem contact met ons op!

Vrijblijvend offerte aanvragen

Offerte aanvraag
Contactgegevens
Aanvraag afgerond

Binnenkort ook profiteren van duurzame oplossingen?

Vul alle gevraagde gegevens in en wij nemen kort daarna contact met u op, we bespreken samen de aanvraag en maken hem dan compleet.

Advies nodig of heb je vragen?