Op donderdag 15 februari was UPVolt namens stichting PWER.ME aanwezig bij de bijeenkomst van Diplomatic Council in de prachtige Villa Bonn in Frankfurt am Main.

Diplomatic Council richt zich op diplomatie, internationale betrekkingen en zakendoen over de hele wereld. Dit jaar stonden de schijnwerpers op Brazilië, ons gewaardeerde partnerland, toen Z.E. Roberto Abdalla, de Braziliaanse consul-generaal, een inspirerende toespraak hield waarin hij de schoonheid en het potentieel van Brazilië belichtte.

Onder de gewaardeerde gasten bevonden zich tal van nieuwe leden van de Diplomatic Council die verbindingen en samenwerkingen bevorderden.

éen van de aanwezigen was dhr. Pütz. Deze inspirerende man kijkt met een andere blik naar de noodzakelijke veranderingen om klimaatverandering tegen te gaan, zonder daarbij het economische aspect te verliezen. Wij zijn vereerd een gesigneerd exemplaar van zijn boek te hebben mogen ontvangen.

Onze interacties met Jochen Richter, voorzitter van het Global Security Forum van de Diplomatic Council, waren bijzonder stimulerend. We kijken reikhalzend uit naar de komende evenementen van de Diplomatic Council en de kansen die ze zullen bieden.

Delen:

het laatste nieuws

Vaderdagactie!

Een geschenk voor alle vaders! Alleen deze week hebben wij verschillende acties om alle vaders te bedanken!

Bundelkorting!

Ontvang nu €150,- korting op uw zonnepanelen in combinatie met een airco!

Voorjaarsactie!

U ontvangt nu gratis een upgrade naar een mat zwarte binnen-unit bij de aanschaf van een airco!

Neem contact met ons op!

Vrijblijvend offerte aanvragen

Offerte aanvraag
Contactgegevens
Aanvraag afgerond

Binnenkort ook profiteren van duurzame oplossingen?

Vul alle gevraagde gegevens in en wij nemen kort daarna contact met u op, we bespreken samen de aanvraag en maken hem dan compleet.

Advies nodig of heb je vragen?