Doneer uw oude installatie en voorkom energie armoede!

UPVolt biedt in samenwerking met stichting PWER.ME een mogelijkheid om mensen met energie-armoede deel te laten nemen aan de energietransitie. U kunt uw oude (zakelijke) installatie doneren aan dit concept. Stichting PWER.ME doneert een nieuwe omvormer en UPVolt zorgt voor een (gratis) onderconstructie en (gratis) plaatsing van de gedoneerde panelen bij het nieuwe huishouden. 

UPVolt en PWER.ME vinden het belangrijk dat iedereen kan deelnemen aan de energietransitie en welzijn ervaart. In deze tijd worden vele zaken duurder en is het niet voor ieder huishouden haalbaar om te investeren in een nieuwe zonnepanelen installatie. Wij helpen deze huishoudens met een systeem dat nog vele jaren dienst kan doen, voor een kleine prijs. 

Wilt u weten hoe u uw installatie kunt doneren? Of wilt u aanspraak maken op deze installatie mogelijkheid? Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag!

Vrije gift

U kunt ook gewoon geld doneren aan de stichting voor dit initiatief, door uw bijdrage over te maken aan

Stichting PWER.ME onder vermelding van “bijdrage energie armoede” op Rabobank rekening nummer: NL40RABO0359443990

Uw inzet wordt gewaardeerd!

Delen:

het laatste nieuws

Bundelkorting!

Ontvang nu €150,- korting op uw zonnepanelen in combinatie met een airco!

Voorjaarsactie!

U ontvangt nu gratis een upgrade naar een mat zwarte binnen-unit bij de aanschaf van een airco!

Warmtepomp actie!

Hybride warmtepomp nu voorbereid voor de toekomst! Deze warmtepomp is voorbereid voor een volledig gasloze situatie en kan tot -35 graden buiten temperatuur nog altijd 60°C water temperatuur maken.

Neem contact met ons op!

Vrijblijvend offerte aanvragen

Offerte aanvraag
Contactgegevens
Aanvraag afgerond

Binnenkort ook profiteren van duurzame oplossingen?

Vul alle gevraagde gegevens in en wij nemen kort daarna contact met u op, we bespreken samen de aanvraag en maken hem dan compleet.

Advies nodig of heb je vragen?