Bezoek aan de Nederlandse ambassade in Colombo (Sri Lanka)

Op 21 juni namen we deel aan een zakennetwerk receptie van de Nederlandse ambassade in Sri Lanka. We waren daar aanwezig met Rob Heijtink, Edward van Beek en onze lokale partners Rifkhan Siddeek en . Saliya Rajakuna.

Vanuit de ambassade waren daar aanwezig de volgende personen: Ambassador Bonnie Horbach

• Deputy Ambassador Anouk Baron

• Senior Economic Advisor Shanila Athulathmudali

• Senior Agricultural Advisor Nishan Dissanayake

Er was een gastspreker van VERITE Research die ons een goed beeld gaf van de huidige staat van de Sri Lankaanse economie. Zij verwachten een spoedig herstel van de Srilankaanse economie en men verwacht veel nieuwe innovatieve businessmodellen. Daarnaast kijkt men erg uit naar samenwerking met o.a. Nederlandse bedrijven. UPVolt werkt samen met een zusterbedrijf en met stichting PWER.ME aan een infrastructuur voor elektrische voortuigen. Dit door o.a. het aanleggen van zonnepanelen voor opwekking van energie, batterijen voor opslag laadpunt en voor elektrische twee- en driewielers.

Het is voor iedereen mogelijk om via het platform van PWER.ME te investeren in dit netwerk in Srilanka. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

We hebben veel nieuwe contacten opgedaan en daarmee weer een zeer nuttige en plezierige avond.

Delen:

het laatste nieuws

Bundelkorting!

Ontvang nu €150,- korting op uw zonnepanelen in combinatie met een airco!

Voorjaarsactie!

U ontvangt nu gratis een upgrade naar een mat zwarte binnen-unit bij de aanschaf van een airco!

Warmtepomp actie!

Hybride warmtepomp nu voorbereid voor de toekomst! Deze warmtepomp is voorbereid voor een volledig gasloze situatie en kan tot -35 graden buiten temperatuur nog altijd 60°C water temperatuur maken.

Neem contact met ons op!

Vrijblijvend offerte aanvragen

Offerte aanvraag
Contactgegevens
Aanvraag afgerond

Binnenkort ook profiteren van duurzame oplossingen?

Vul alle gevraagde gegevens in en wij nemen kort daarna contact met u op, we bespreken samen de aanvraag en maken hem dan compleet.

Advies nodig of heb je vragen?