Move East Technology Base Twente

Afgelopen vrijdag was UPVolt op de e-mobiliteitsbeurs Move East Technology Base. Dit event vond plaats op het bruisende vliegveld in Twente. We waren aanwezig om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektrische mobiliteit te verkennen en interessante gesprekken over e-mobiliteit en de toekomst bij te wonen. EViiGO, een trotse partner van PWER.ME is, gespecialiseerd in innovatieve laadpleinoplossingen.

Het was een fascinerende middag waarin we niet alleen nieuwe technologieën hebben kunnen observeren, maar ook vele inspirerende gesprekken hebben gevoerd met professionals en enthousiaste bezoekers. Het delen van onze visie op een duurzame toekomst en het enthousiasme van anderen hebben ons versterkt in onze missie om de transitie naar e-mobiliteit verder te faciliteren.

Als UPVolt-team gaan we ervan uit dat e-mobiliteit een belangrijke rol speelt in het verminderen van de impact op het milieu en het creëren van schone en leefbare steden. Move East Technology was een geweldige gelegenheid voor ons om nieuwe partnerschappen aan te gaan, onze kennis te vergroten en ons enthousiasme te delen met anderen die een gelijke visie delen.

Samen werken we aan een duurzamere toekomst!

Delen:

het laatste nieuws

Bundelkorting!

Ontvang nu €150,- korting op uw zonnepanelen in combinatie met een airco!

Voorjaarsactie!

U ontvangt nu gratis een upgrade naar een mat zwarte binnen-unit bij de aanschaf van een airco!

Warmtepomp actie!

Hybride warmtepomp nu voorbereid voor de toekomst! Deze warmtepomp is voorbereid voor een volledig gasloze situatie en kan tot -35 graden buiten temperatuur nog altijd 60°C water temperatuur maken.

Neem contact met ons op!

Vrijblijvend offerte aanvragen

Offerte aanvraag
Contactgegevens
Aanvraag afgerond

Binnenkort ook profiteren van duurzame oplossingen?

Vul alle gevraagde gegevens in en wij nemen kort daarna contact met u op, we bespreken samen de aanvraag en maken hem dan compleet.

Advies nodig of heb je vragen?