Een bezoek aan de Flower Turbines Nederland

Recent waren wij uitgenodigd voor een bedrijfsbezoek aan Flower Turbines in Nederland. Als UPVolt streven we voortdurend naar innovaties op het gebied van duurzame energie om te ontdekken en te ondersteunen. Het bezoek aan Flower Turbines was een opwindende stap in die richting. Het was een fascinerende ervaring om de Flower Turbines in actie te zien en meer te leren over hun werking, de ontwikkeling en hun visie op verduurzaming met wind als energiebron.

Flower Turbines is een mooi bedrijf met een visie die onze aandacht heeft getrokken. De innovatieve windturbines zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Ze zijn kleiner van formaat en kunnen op diverse locaties worden geplaatst, zelfs in stedelijke gebieden met beperkte ruimte. Iets wat erg interessant om toe te voegen aan de oplossingen van UPVolt B.V.

Tijdens ons bezoek werden we hartelijk ontvangen en kregen we een demonstratie en uitleg over de Flower Turbines. De universele en veelzijdigheid van deze turbines heeft een positieve indruk op ons. We geloven dat ze een aparte impact kunnen hebben op de energietransitie wereldwijd.

De visie van Flower Turbines, waarin technologie en harmonieuze natuur samenkomen, inspireerde ons. We kijken uit naar de ontwikkelingen die ze in petto hebben en zullen binnenkort meer met jullie delen over deze opwindende nieuwe ontwikkeling. We kunnen niet wachten om de Flower Turbines toe te voegen aan het innoverende assortiment van UPVolt B.V.

Bedankt voor het lezen en blijf ons volgen voor meer spannend nieuws op het gebied van duurzame energie!

Delen:

het laatste nieuws

Bundelkorting!

Ontvang nu €150,- korting op uw zonnepanelen in combinatie met een airco!

Voorjaarsactie!

U ontvangt nu gratis een upgrade naar een mat zwarte binnen-unit bij de aanschaf van een airco!

Warmtepomp actie!

Hybride warmtepomp nu voorbereid voor de toekomst! Deze warmtepomp is voorbereid voor een volledig gasloze situatie en kan tot -35 graden buiten temperatuur nog altijd 60°C water temperatuur maken.

Neem contact met ons op!

Vrijblijvend offerte aanvragen

Offerte aanvraag
Contactgegevens
Aanvraag afgerond

Binnenkort ook profiteren van duurzame oplossingen?

Vul alle gevraagde gegevens in en wij nemen kort daarna contact met u op, we bespreken samen de aanvraag en maken hem dan compleet.

Advies nodig of heb je vragen?