UPVolt werd hartelijk ontvangen door de enthousiaste directeur, de heer van Luijn. Het was een bijzondere ervaring die ons een glimp gaf van de aangekondigde toekomst van elektrische vliegen en welke invloed dit zal hebben op onze toekomstige mobiliteit.

Bij aankomst werden we direct ondergedompeld in de sfeer van innovatie en duurzaamheid. De locatie zelf was adembenemend met een prachtig uitzicht op de landingsbaan, omringd door groene velden. We werden ontvangen met een warm welkom en kregen uitgebreide uitleg over de groei en toekomstplannen van het elektrische vliegveld.

Een rondleiding op de basis bood ons de kans om het elektrische vliegen van dichtbij te ervaren. We waren onder de indruk van de geavanceerde technologie en de inzet om duurzame luchtvaart te starten. 

Het meest opwindende moment van ons bezoek was toen we de elektrische vliegtuigen van dichtbij konden aanschouwen en in plaats te nemen. De stille kracht, zonder uitstoot van afzonderlijke gassen, was een verrassend gezicht. 

Als UPVolt geloven we dat de duurzame luchtvaart niet alleen een milieuvriendelijke optie is, maar ook een kans biedt om de luchtvaartindustrie te transformeren en nieuwe mogelijkheden te creëren voor toekomstige business cases.

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en volg onze reis naar een groenere toekomst voor de luchtvaart. Samen kunnen we het verschil maken.

Delen:

het laatste nieuws

Vaderdagactie!

Een geschenk voor alle vaders! Alleen deze week hebben wij verschillende acties om alle vaders te bedanken!

Bundelkorting!

Ontvang nu €150,- korting op uw zonnepanelen in combinatie met een airco!

Voorjaarsactie!

U ontvangt nu gratis een upgrade naar een mat zwarte binnen-unit bij de aanschaf van een airco!

Neem contact met ons op!

Vrijblijvend offerte aanvragen

Offerte aanvraag
Contactgegevens
Aanvraag afgerond

Binnenkort ook profiteren van duurzame oplossingen?

Vul alle gevraagde gegevens in en wij nemen kort daarna contact met u op, we bespreken samen de aanvraag en maken hem dan compleet.

Advies nodig of heb je vragen?